Informace od učitelek češtiny

MENU

  

SLOVNÍ DRUHY

  

DIKTÁTY

  

BÁSNIČKY

  

HÁDANKY

  
Diskuze

ANDREJ BABIŠ KONTAKT E MAIL

 Bohumil Jiroušek  27.2.2024 19:36

Přeji vše NEJ, hodně zdraví a pevné nervy Mému premiérovi Andreji Babišovi k jeho dnešním narozeninám.Vypusťte z hlavy "stádo" hlupáků, závistivců a jim podobných. Užijte v kruhu rodinném klid a pohodu.

Hezky den přeje Jiroušek Bohumil

Odpovědět

Odpověď

Andrej Babiš
 Hana Habovčíková

Dobrý den pane Babiši, velice mě rmoutí smrt Mistra Karla Gotta. Dnes jsem četla článek, že by pan Gott neměl mít státní pohřeb. Navrhuji proto, aby měl národní pohřeb se státními poctami. Myslím, že pan Gott nás jako republiku proslavil na celém světě. Národ ho zbožňoval. Tudíž ať se celý národ s Mistrem může rozloučit.

S pozdravem Hana Habovčíková.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Andrej Babiš - dovolená
 Jana Fusková

DOBRÝ DEN. Nelekejte se delšího komentáře, ale jedná se o důležitou věc, která by mohla mít velký dopad na širokou veřejnost. Navíc to není jen můj názor, proto jsem se rozhodla napsat. Jedná se o plánované změny ve výpočtu dovolené, které MPSV navrhuje. Z vlastní zkušenosti vím, že to není správné.
Nový systém výpočtu dovolené by velmi negativně dopadl na lidi s kratší pracovní dobou. Nevím, zda se ale vůbec někdo zamyslel nad tím, kdo vlastně tuto kratší pracovní dobu využívá. Jsou to většinou maminky s menšími dětmi a pak invalidní lidé třeba v chráněných dílnách, kde pracují téměř všichni na zkrácený úvazek. Obě tyto skupiny ale potřebují dovolenou mnohem více, než si myslíte. Maminky proto, aby mohly být více se svými malými dětmi a nemusely si platit drahé hlídání třeba v období prázdnin, kdy ne všude jsou v dosahu otevřené školky a školní družiny. Každé snížení počtu dní dovolené by znamenalo velkou komplikaci v rodinách hlavně ženám – maminkám. Druhou skupinou jsou nemocní lidé – invalidní, kteří nemají zkrácenou pracovní dobu jen tak pro nic za nic. Tito lidé díky svému zdravotnímu stavu prostě déle pracovat nemohou a většinou jdou na doraz svých možností. Proto právě oni potřebují mnohem více času na regeneraci. Tito lidé si neberou dovolenou, aby letěli na čtrnáct dní na Kanárské ostrovy, ale berou si jí průběžně během roku po dvou, třech dnech na odpočinek. Pokud jim tento odpočinek seberete, nezbude jim nic jiného, než chodit marodit, což se zaměstnavatelům určitě líbit nebude a může docházet k propouštění. Tito lidé těžko vstřebávají už jen fakt, že se tak neskutečně vzdálil jejich odchod do důchodu (hlavně ženám) a nyní mají přijít ještě o dovolenou (odpočinek). Proč hlavně ženám? Jednoduchý výpočet. Žena s dvěma dětmi odcházela do starobního důchodu v 55 letech a nyní má o deset let více. Opět větší negativní dopad na ženy než na muže - jako téměř vždy. To jsem ale už zabrousila na jiné téma.
Pokud jste můj příspěvek dočetl až sem, pak děkuji za Váš čas a třeba i malé zamyšlení nad tímto problémem. Možná máte jiný názor, nebo s tím prostě nemáte možnost nic udělat. Navíc - kdybyste měl řešit všechno, co si kdo vymyslí - asi byste nedělal nic jiného. Jsem přecejenom nicka v davu. Ale i tak nevadí, prostě jsem to zkusila. Problematiku jsem vylíčila přímo paní ministryni J. Maláčové, i když ani zde nemám jistotu, že to bude číst. Za pokus to ale stojí.

Děkuji za pozornost

Zdraví Fusková Jana

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Andrej Babiš
 ernes kiss

Dobry den
Tento mail je pre p Babisa?
Dakujem

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Andrej Babiš
 vaclav morava

Andreji nedej se.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Andrej Babiš
 Pan Roman Goncarov

pane babisi jak muzete vubec dovolit aby byly zavrene obochody pred vnocema to se zato nestidite to nemuzete jako premier to uvolnit comi je do nakiho premiera nebo ministra blatneho ktery nicemu nerozumi akoraat delate znas blce a pokusne kraliky nemuselo ktomu nikdy dojit kdybiste uz zavreli hranice tak byste nmel tak velky narust kovidu 19jeto jen vase chiba z to tak tak vipuklo a ze sou zavreny a ocem se furt tam radite koukejte to obnovot zase a nedelejte zesebe hlupaky a toho blatniho poslete odkud prisel kdyz znas dela pokusny kraliky a zakazuje vsechno i obchody a skoli at si ten experiment dela v brne ano pane babiši prominte ale sem rozlobeny na vsechny ze nedokazete dat cesku svobodu at se nosi rousky proti tomu nic nemam ale otevrete obchody a sporty prosim ale tohovola vihodte ano pana blatneho akorat dela chitreho a pritomnerozumi nicemu vsechno rikaji zanej iny pane babis sem vas obdivovatel a fanda tak mu domluvte ano prosim budou vanoce vite a preci nemuzou lidi nakupovat darky nebo jo a kde prosim v obchdech s potravinama nebo kde autobazarech nebo kde odepiste mi kde prosim mame mi lidi nakupovat kdyz sou zavreni obchody a skoli kdyz nastoupi prvnaci a nebudou umenet nic otom prmislejte pane premiere a chtel sem dodat vas by chtelo abyste byl prezident a ne pan zeman dekuji pan goncarov dekuji a hezky den drzim palce a budu vam drzet plce uvolneni obchodu malejch a textil obuvy a elktroniky a vice obchodu kdeb mohli lidi nakupovaat prosim dekuji pan goncarov roman hradec kralove

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Andrej Babiš
 Jana Kemlova

Pane Babiši pocházím z Moravy,tady Vám fandime a samozřejmě máte naši plnou podporu.Ale sklamal jste nás, to přece neni spravedlivé jak jste rozhodl rodičovský příspěvek by měli dostat všichni co maji děti do 4let.Ja šla pracovat jak bylo malé 2roky protože z mateřské nelze vyžít a vuli tomu nemám nárok na zbylých 80tis.to je vážně nefer.Vám je to možná jedno ale mně by těch 80tis.hodne pomohlo.Vydelavam 12tis.čistého a to teda neni moc.Tak jsem byla šťastna že mi vratite 80tis.ale bohužel. Tak máme pod stromečkem od Vás škaredý dárek nepodpořil jste pani Malacovou a to je špatně. Takže děkuji za zkažené Vánoce je to nefer a nespravedlivé zklamal jste nás myslela jsem že bojujete pro nás ale vy si raději schvalite své navýšení platu.To je směšné mate prece už teď moc.A my obyc.lidi nic.Tak vám teda pěkně děkuji

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Andrej Babiš
 Fr.Podhorský

Krásné svátky a hodně zdraví,moc Vám držím palce,jste super

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Andrej Babiš
 Jan Vrlík

Dobrý den pane premiére.
Zkoušel jsem vám psát připomínku na mail narodniprogram@vlada.cz která byla uveřejněna ve vašem Novoročním projevu, bohužel marně.
Je ta adrea správně?
Děkuji za odpověď
S úctou Vrlík

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Andrej Babiš
 Jana Masáková

Pane Babiš, již několikrát jsem psala různým politikům, na moje otázky mi nikdy nebylo kloudně odpovězeno.Tuším že jste jistě všichni dost pracovně vytíženi, ale podle mého prostého selského rozumu si myslím,že by jste měli mít na své voliče vyhrazenou určitou dobu a reagovat na jejich dotazy.Chtěla jsem se osobně s některými politiky sejít a prostě si s nimi popovídat.Vždy mi bylo odpovězeno, že z důvodu pracovní vytíženosti na mně nemají čas. Kdysi někdo z politiky prohlásil,že Český národ je lhostejný a lidé se o dění v republice nezajímají.Jsem tři roky v důchodu a situace z zemi mně dost zajímá,mrzí mně že někdo prohlásil,že když se takto bude přidávat nám důchodcům,že do budoucna nebude na důchody našich dětí.Co je to za kravinu,tak ať vrátí peníze všichni co si je"ze státní kasy vypůjčili" a z rozkradeného majetku našeho státu.Přidávání nám důchodcům je vám politikům solí v očích,ale že si při té příležitosti přidáváte i vy ve vládě a to moc pěkné peníze k ještě pěknějším vládním příjmům to je již podle někoho přijatelné?K novému roku dostaneme přidáno pár stokorun a co vše se nám k novému roku zdraží to již nikdo nezveřejňuje- popelnice,elektřina, voda, i nějaké jídlo.
PROSÍM CHCI SE OSOBNĚ SEJÍT JAK S VÁMI TAK I S JINÝMI POLITIKY A PROSTĚ LIDSKY SI POVÍDAT. Jana Masáková

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Andrej Babiš
 Milda

Sejít se s politikem můžete akorát tak během volební kampaně. Ale v tu dobu vám politik slíbí cokoliv, aby získal váš hlas ve volbách. Demokracie není ideální, ale zatím je to nejméně špatné řešení.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: Andrej Babiš
 Ivana Pácalová

Dobrý den pane Babiš,chci vám napsat krátký dopis o kterem budu vědet jen já a vy.A proto se ptám jestli mohu jej zaslat na tuto adresu.
HNUTÍ ANO 2011
PYŠELSKÁ 2361/4
PRAHA 4 14900

MOC VÁM DEKUJI ZA ODPOVĚD
S POZDRAVEM IVANA PÁCALOVÁ.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Andrej Babiš
 Jitka Havlíková

Dobrý večer pane premiére chtěla bych se zeptat zda hodláte něco racionálního udělat pro nás Čechy ohledně práce.Jsme zamořeni Ukrajinci a jinýma a samy máme problém zavadit o práci.Chápu tuto politiku oni pracují za míň ,velká výhoda pro zaměstnavatele. V jiném státě např.v Německu , pokud bych šla na pracovní pohovor a se mnou by tam byl i Němec ,tak ten by měl přednost.U nás bych šla na pohovor a se mnou Ukrajinec ,tak by měl přednost on.Já Vám pořád věřím,ale měl byste se více zaměřit na nás opravdové Čechy.To .že nám říkáte jak se máme dobře,to my tady dole nevidíme.My vidíme jak se vše zdražuje a platy zůstávají.Jak si musíme pronajímat drahé byty a na vlastní nemáme.Vidíme jak Češi mizí ,kamkoliv jdete ať je to nemocnice,stavba ,prodejna všude Ukrajinci.Návod je prostý už dost Ukrajinců ,ať si práci dodělají do skončení víza a hurá domů.pak zaměstnavatelům nezbyde nic jinýho než vzít nás a taky nás zaplatit.A jen Vás uvedu v obraz já bydlím ve Velkých Přílepech a okolo mě je cirka necelých 10 rodin českých a větší zbytek jsou Rusáci a Ukrajinci.V Horoměřicích postavily ohromné sídliště ,Češi tam nejsou neboť na to nemají ,jsou tam nějaký Indové ,Ukrajinci,Rusáci.Teď staví vedle další ohromné sídliště a opět ne pro Čechy.Museli by jsme krást ,abychom na to měli.To je ta realita. Je otázka jestli není účelem ,abychom nenápadně zanikli.děkuji Jitka Havlíková

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Andrej Babiš
 Libor Malík

Vážený, v Praze a na D1 dosud řádí kolonavirus, ale o tom jsem vůbec nechtěl psát. Téma je čekání na vakcinu proti koronaviru. Než přijde do světa - a Česko je malé, napadlo mě upozornit na bezva prostředek s rychlejší dostupností. Víme, že stříbro zabíjí viry a bakterie i další organismy nepřátelské člověku - i zvířatům. Aby bylo jako lék, je nutná elektrolýza dvou ultračistých stříbrných deštiček v destilované vodě. Vzniklé částice musí být malé - v řádu jedné či dvou tisícin milimetru, aby prošly ledvinami ven. Než se tak stane, v krevním oběhu zlikviduje každá nanočástice koloidního stříbra až tři viry, či bakterií. Takto zlikviduje a působí na více jak 650 druhů virů a bakterií. Úžasné! Nikdo, kdo není alergický na stříbro, nepocítí ani neobdrží újmu na svém zdraví (jako např. u jiných léků). Sportující občan po koloidní kůře si může ukrojit větší dávku námahy a výkonu - jako já. Nemocní po zničení všech parazitů a menších organismů pocítí úlevu a nakonec se vzpamatuje i jejich imunitní systém, a obrana proti nemocem se znásobí. I kdyby koloidní stříbro umělo jenom toto, zaslouží si uznání. Občané čekají na něco důrazného. Protože by některé farmaceutické firmy u nás s koloidním nano-stříbem mohly zastavit epidemii koronavviru ještě dnes. Užívá se dávka jako malá nebo velká štamprle třikrát denně hodinu před jídlem. Možno po čtvrté i v noci (střevní mikroflóru nezatěžuje). Ale je třeba užívat minimálně tři až sedm dní. Nekupovat v prodejnách! Ani ty, které jsou v plastových obalech! Jen ve skleněných a barevných lahvích, aby nepůsobilo světlo. Dobré a čisté koloidní stříbro na vnitřní užívání vydrží dva roky (nano-částice), ale nekvalitní na vnější upotřebení sotva jeden rok (velké částice, které neprojdou ledvinami).

Před třiceti roky nastala změna politiky z totalitní v demokracii. Už to umíme, a proto dnes konečně mohla přijít proměna nehospodárné ekonomiky v efektivní. Opozice Vaši snahu soudí podle neutěšené minulosti. Ten obrat v lepší hospodaření nechápou, nežijí dneškem. Díky za vše a Vám přeji hezké osobní dny
Libor Malík Rožnov pR

Přiložený obrázek | Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Andrej Babiš
 Vlasta Beštová

Dobrý den, vážený pane premiére,
chci Vám touto cestou poděkovat za celou svou rodinu, za studenty, které učím a mám je ráda. V této složité to vůbec není jednoduché,
chci vyjádřit podporu Vám, místopředsedům vlády, ministru zdravotnictví i jeho náměstkovi Adamu Prymulovi.
Včera jste ubezpečoval občany, že se nemají bát, že potraviny v obchodech jsou a budou. Dnes ráno jsem byla s manželem nakoupit a skutečně, od masa, ovoce, zeleniny, pečiva, zdravých potravin až po dezinfekční prostředky, vše jsme v poklidu nakoupili. Prodavačky průběžně doplňovaly zboží.
Lidé v poklidu nakupovali.
O to víc mě naštvalo, když jsme doma potraviny uložili a zapli si televizi, ukazovali na 24, kanálu, který považuji za solidní , prázdné regály, pouštěli to opakovaně a schválně zabírali prázdné regály, asi natočili včera před zavírací dobou.
Hyenismus našich novinářů nezná mezi, schválně vyvolávají paniku a obavy lidí.
Obchody jsou plné zboží, měl jste pravdu.
A tak děkuji za vše, co pro nás děláte a všichni se držte, slyším nyní i od Vašich kritiků, Babiš je dobrý.
S pozdravem
Vlasta Beštová

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Andrej Babiš
 Pavel

Dobrý večer , chtěl bych Vám pane Babiš poděkovat a celé vládě , za to co pro celou republiku děláte . Mrzí mě akorát žvásty opozice .

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Andrej Babiš
 Bohuš

Kolik lidí jsi zaplatil na tuto propagandu??

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Andrej Babiš
 Vlasta Beštová

Vážený pane premiére,
dokladem hyenismu a netaktnosti jsou informace našich novinářů, viz dnes pan Harzer, který se určitě dobře vyspinkal, napapkal a začal na seznamu.cz kritizovat Vaše vystoupení ráno na tiskové konferenci.
Víme kolik hodin a s jakým nasazením nyní celá vláda pracuje, vážíme si toho, hlavně vydržte.
S pozdravem
Vlasta Beštová

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Andrej Babiš
 Pavel

Dobrý večer , chtěl bych Vám pane Babiš poděkovat , za to co pro celou českou republiku děláte . Mrzí mě akorát žvásty opozice , jak si myslí , že si získají lidí .

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: andrej babiš kontakt e mail
 Roman

hodne zdravi pane premijere a hodne uspechu podnikani vam preju ja obicejny clovek roman s hradce kralove at se vam podari to co vas trapi nejvic korovir at to nezajde na vasi rodinu drzim vam palce pan roman goncarov hradec kralove pane premijere vlady sem vas hodne velky objivotel a drzim vam pesti at se vam to povede a budem zase jako driv zit nez tedka a prominte ze vas budim naschle pane dekuji.

Přiložený obrázek | Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Andrej Babiš
 Anna Einšpiglová

Vážený pane premiére,

jsme v pronájmu v nebytových prostorách u společnosti Residomo s.r.o. Ostrava, název naší provozovny je Mléčná jídelna Astra, od 14.3. 2020 je náš provoz dle rozhodnutí vlády uzavřen. Z jednání vlády ze dne 15.3. 2020 bylo rozhodnuto, že od 27.4. 2020 budou otevřeny obchody a provozovny do 200m, my bychom do té skupiny také spadyli se svými 170m, avšak jsme zařazeni až do páté skupiny s otevřením od 8.6. 2020, protože jsme zařazeni do resturačních služeb.Naše provozovna má pultové zařízení a vitriny ve kterých chladíme své vyrobené lahůdkářské výrovky, jako jsou chlebíčky, saláty a aspiky, také nám dodávají zákusky, prodáváme nealko, cukrovinky, mouky, cukry a ostatní zboží.Naše výrobky bychom prodávali balené v hygienických nevrátných obalech. Máme na provozovně 6 stolů, které bychom dali do rohu a zakázali pozezení a zdržovat se na provozovně, tedy prodej by byl podobný jako v uzeninách, nebo prodejnách potravin. Zaměstnáváme 10 osob, které jsme nepropustili a zapojili jsme se do programu Antivirus, protože jsme právnická osoba. Nerozummíme tomu, proč jsme zařazeni až do poslední skupiny, nejsme klasiská restaurace, kde by se mohlo zdržovat větší množství osob, považujeme tuto situaci za likvidační a diskriminační, velké hobbymarkety byly otevřeny před velikonocemi, osobně jsem byla v Hornbachu, musela jsem odejít, protože se tam tlačilo velké množství lidí.
Za pronájem nebytových prostor platíme Residomu měsíčně 68 690,-Kč, zatím také nevíme, zda Resimomo poskytne odpuštění nájmu.
Věřím, že své stanovisko přehodnotíte a spustíte takové provozy, jako jsou malé bufety bez posezení mnohem dříve než 8.6. 2020.


Anna Einšpiglová
Mléčná jídelna Astra, v.o.s.
Hlavní tř. 705
Ostrava-Poruba

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Andrej Babiš
 L.Králíková

díky že zustanete, přejí hodně zdraví a hodně sil v další práci pro český národ, moc Vás potřebujeme, děkuji Králíková

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: andrej babiš kontakt e mail
 Pavel

Vláda ČR + parlament



Včera jsem se ve zprávách doslechl, že má opět v příštím roce dojít ke zvýšení starobních důchodů a to po několikáté opět procentuelně. Podle mne je to jenom podvod a prohloubení rozdílu mezi nejchudší vrstvou a bohatými a v tom má pravdu pan Okamura s názorem, že přidání má být dáno paušální částkou a to například při minulém přidání o 900,-Kč v průměru došlo u nás v domově důchodců, že tu jedna paní dostala přidáno 170,- a došlo ke zvýšení poplatků o 450,-. Tím pádem musí doplácet její rodina. Prostě ke zvýšení poplatků za pobyt by mělo být také procentuelně a ne zvýšení důchodů by mělo být dáno částkou, nikoliv procenty , nebo vlastní stejně jako přidání mělo být procentuelní i zvýšení poplatků nebo má být přidání paušální částkou- na Škonec, když jdete do obchodu dojde ke zvýšení cen a neptají se Vás do jaké skupiny důchodců patříte. Vím, že to bude schváleno většinou poslanců a proč by ne nakonec si vytvářejí svůj budoucí důchod. V souvislosti s tím mě zaujala debata na zrušení maturit z matematiky. Chápu to, že je to asi trochu nadání (sám jsem neměl s tímto předmětem neměl problém ani na ČVUT) a vždy jsem měl názor, že tento předmět má vliv na inteligenci, logiku a myšlení člověka a proto pochybuji, že vláda a poslanci byli skutečně dobří v matematice, protože mi mnohdy chybí logika v jejich rozhodování.



Pavel Šťásek

Domov důchodců

Bartoňova 903

547 01 Náchod



Tel: 604 451 551

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Andrej Babiš
 Bob

Zdravím pane Babiši,
po dlouhé době opět reaguji,sice ne na důchody a různá opatření, kterých zřejmě bylo potřeba. Zajímá mne, komu vadí nákupy z různých internetových obchodů MIMO EU. Je to, jak bych řekl, opětovný podraz na české obchodníky. EU si pšoukne a my, coby suverénní stát (už dlouhou dobu pozoruji, že tímto suverénním státem nejsme, ale pouhým poskokem), jsme podělaní od hlavy až k patě. Doufám, že se státy MIMO EU, rovněž obchodní cestou spojí a vše, co činíme my a EU jim, vrátí i s úroky. Že by lobbing pro Českou poštu, do které se sypou miliardy a bezedná díra se ne a ne zaplnit? Na zbraně a jejich modernizaci máme, jen to musí někdo zaplatit - tak co takhle občan. Není toho na něj už trochu moc? Dřeme jako koně - jednou bude lépe, naše práce je mimo jiné zdaněna. Cokoliv koupíme, platíme daně. Cokoli vyprodukujeme - platíme daně i za to ho*no ze septiku. Prostě daně stíhají daně a pořádně už ani nevíme za co. Sto tisícům "nadřazených" občanů tohoto státu to nevadí, mají nějaký ten miliónek, či miliardu, ale co to ostatní? Jsem POUZE jedem z deseti miliónů pravda, ale NE ovce. I když v minulosti byl můj volební hlas Váš, v dalším volbách zcela určitě nebude. Občané, zamyslete se, kam až chcete dojít a co ještě "unesete".
Přeji úspěšné nastartování naší ekonomiky a věřte, až tu nebudem, bude LÍP.
Jiroušek Bohumil

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Andrej Babiš
 Olga

Nevím,asi jsem nedosáhla inteligence naší vlády,proto bych chtěla vysvětlit jak na koupališti budu běhat s rouškou na čumáku a když jí ve vodě mít nemusím tak to si jí všichni položí na trávu nebo na beton u vody?To jsem zvědavá v jakém stavu ji najdu až vylezu z vody.Opravdu mě moc baví platit lidi kteří vymýšlí takové zhovadilosti,chtělo by to lidi co nemají v hlavě jenom to kde si nahrabat,ale kdo přemýšlí selským rozumem.já jenom doufám,že se lidem rozsvítí a přestanou tleskat vašim hovadinám.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: andrej babiš kontakt e mail
 cada

vy hlupaci z vlady,na co jste tak spechali s otviranim hranic?dementi

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: andrej babiš kontakt e mail
 Milda

Pravda, pravda, uvolnění hranic mělo nejsilnější dopad na nové rozšiřování nákazy. Jenomže nejde zůstat zavření, když okolní státy se otevřely. To by vyvolalo velké nepokoje mezi lidmi. Nebylo jiné východisko, než se otevřít. Nyní je třeba chránit rizikové skupiny hygienickou izolací ve formě roušek pro všechny.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: andrej babiš kontakt e mail
 Helena Oberrieterova

Pane Babiši, k dnešnímu svátku přeji vše nejlepší, hlavně hodné zdraví a štěstí. Pevné nervy na tu svoloč, co nás tak škube. S pozdravem Helana Oberreiterová

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Andrej Babiš
 Jaromír

Dobrý den Vám všem.Nemohu se ubránit dojmu,že funkce roušek je přeceňována a štítů nedoceněna.Ochranný štít chrání jak oči,nos i ústa.Vydechovaný vzduch je cca 27-28 st je proto teplejší než okolní a stoupá vzhůru.Štít zároveň působí jako náběžná hrana křídla(laminární proudění),nevíří vzduch a i infikovaný proudí kolem a vdechovaný je zespodu,kde se pravděpodobně viry nenacházejí.potvrzuje to i minimální nákaza u dětí(jsou malé).Zároveň v supermarketech dveřní clony foukají vzduch přímo do tváře a totéž stropní klimatizační jednotky.I údržba štítů a jejich nošení je daleko jednodušší.A na výrobu není třeba ani 3D tiskárna.Stačí laminovaná folie A4 a kousek gumy široké cca 2 cm.Proříznout pod úhlem protáhnout a sešít.Chtělo by to prověřit odborníky z termodynamiky a laminárního proudění.S pozdravem Soška J.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Andrej Babiš
 jarča a spol.

Vážený pane Babiši ,

máme Vás rádi , nenechte se prosím otrávit závistí lidí a opozice která je údajně podrorována a financována z neziskových toků a ůdajně i z Bruselu , protože se jaksi nehodíte do jejich plánů ,...

ale k věci = PROČ NEJSOU např. HOSPODŠTÍ KTEŘÍ NEDODRŽUJÍ PRAVIDLA A NAŘÍZENÍ VLÁDY A LÉKAŘŮ POKUTOVÁNI ?????
DNE 9.12.2020 ve 20.00 hodin ČT 24

ZAČÍNÁME SI MYSLET ŽE NA TO NESTAČÍTE , ZDÁ SE NÁM ŽE SI KAŽDÝ DĚLÁ CO CHCE !!!!

TO SI LIDÉ OPRAVDU PLETOU DEMOKRACII , ALE JAK UŽ BYLO NĚKOLIKRÁT ŘEČENO S ANARCHIÍ !!! ????

BUDTE PROSÍM DŮSLEDNĚJŠÍ A VĚZTE ŽE NA LID MUSÍ BÝT "BIČ" JINAK TO JE BORDEL
PRAVIDLA SE PROSTĚ DODRŽOVAT MUSÍ !!!

nevíme jestli odpovídáte nebo jestli je toto podvodný mejl ale doufáme že se naše připomínka k Vám dostane !?

s přáním pevného zdraví a pevné nervy s některými nevychovanými čechy...

Vám přejí přátelé a Vaši voliči
z Liberce

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Andrej Babiš
 Bob

Zdravím, pane Babiši, máte asi jiné starosti, než sedět u PC, či notebooku a odpovídat na otázky. Chtěl bych se dotknout restaurací a hospod, které si umanuly mít otevřeno i přes zákaz, porušují tím zákon a ještě se s tím chlubí v televizích. Dle mého mínění - NEJVYŠŠÍ MOŽNÁ POKUTA, NÁHRADA NEMOCNIČNÍHO OŠETŘENÍ, V PŘÍPADĚ, ŽE SE PROKÁŽE NAKAŽENÍ COVIDEM V TÉTO PROVOZOVNĚ, POPŘÍPADĚ ZA ÚMRTÍ ZPŮSOBENÉ COVIDEM, POSTUPOVAT JAKO ÚMYSLNÉ ZABÍTÍ. POKUD BY MAJITEL NEMĚL NA ZAPLACENÍ POKUTY, NÁSLEDOVALA BY EXEKUCE VEŠKERÉHO JEHO MAJETKU K ÚHRADĚ ZPŮSOBENÉ ŠKODY, POPŘ. TREST ODNĚTÍ SVOBODY. Proč tato opatření? Až když covid způsobí smrt blízké osoby, jste ochoten se nad celou pandemií opravdu zamyslet. Vyjadřovat se k ministru zdravotnictví by bylo plýtváním času a slov. Jedním slovem KATASTROFA. Děkuji Bob

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Andrej Babiš
 Pavel

Dobrý den pane Babiš písi Vám protože jsem rozhořčen na naše zdravotnictví. Mám dvě malé děti, a prostě se nachladily dostaly kašel , rýmu a navíc prodělali PCar test který byl negativní ale uleklo asi 3 dny a nakazil jsem se covidem. Kašel se nezlepšoval ba naopak antigení test negativní, ale paní doktorka nám zakázala s dětmama zajít k lékaři že je to covid , ať si zavoláme rychlou . Je to možné se takhle zachovávat k malým dětem??? Jsou gto přeci lékaři mají pomáhat a nejvíce jde o malé děti ne?? opoět vše
přesunují na druhé je to ubohost udělejte v tom nějaký pořádek Krumpl¨
děkuji za odpověd

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Andrej Babiš
 Kaufnerová Zdena

Píšu Vám, mám dotaz, prosím o tvrdou a pro mne možná bolestnou odpověď.
Mám šanci uhájit život, ??
Je mi 73 let, třicet let se starám a vytvářím zázemí synovi.Má invaliditu III. st.
Studoval Stavební fakultu-kousnutí klíštětem, Lymská Boreliosa, následně propukla u něj Schizofrenie.
Bylo mi tenkrát 43 let, jeho otec odešel, vydržel žít s chorobou mého syna 4 roky. Prodal půl domu.Zůstali jsme. Syna nekontaktuje , nevypomůže, stydí se za něj.Já sestra na chir klinice v Plzni-jediné co mne drželo při životě-abych to vše ustála.
Nespočet přesčasů, navíc práce ,aby byly peníze, aby jsme žili slušně.
Majitelka spodní poloviny domu poslední dva roky 2018-2020 pronajímala agenturám,
bydlelo zde 8-12 cizinců, převážně Rusové-Ukrajinci,bylo nesnesitelné, nepořádek rvačky , hluk v nočních hodinách.Byla to nelegální ubytovna.
Nikdo to neřešil- stěžovala jsem si,-marně.
V říjnu 2020 nový majitel spodní části-Je to Ruský podnikatel.
Provádí stavební úpravy, -nemá stavební povolení- dotazovala jsem se na St,odbor UMO Doubravka.Plzeń
Parkuje velkou dodávku na společné příjezdové cestě od vrat ke garáži- znemožńuje mi vyjíte ven z mých prostor.Přivolaná policie-nepomůže, máme se dohodnout.On řekl, že mám na něj zaťukat a on mi umožní vyjít ven.To pokládám za nepřijatelné.Tento RUS se chová jako majitel, a nerespektuje ,že já jsem, spoluvlastník, dle katastru- většinový-
Nutí mne abych pokácela velké vzrostlé borovice-jsou na mém pozemku-sázel ještě otec mého syna,potom ,po rozvodu rozděleno a on prodal..
Nutí mne ,abych zateplila dům- --STŘECHA ISOLACE, PLÁŠŤ DOMU jsou společné.
Nemohu ve svých letech- již nevydělávám, jediná naše reserva 400 000 kč- na nejnutnější, situace-výdaje- nehodlám investovat do zateplení domu.
Musím investovat do energií- po dobu co budu žít a užívat je,
Dnes bez jakéhokoliv upozornění zavřel vodu- vykonává stavební práce ve své bytové části.
Přivolaná policie- byli vlídní- ovšem jsou to sousedské vztahy-problem-který nehce nikdo řešit- -řekli-má příště mne upozornit-poučili jej.
Je to člověk, který lže, telefonní číslo které mi, poskytnul-prý kdybych něco chtěla- tam nezvedá telefon, sdělil mi právník ,kterého jsem najala a prosila o pomoc, aby mi pomohl .....nějak..... abych zde mohla dožít.Složila jsem nemalou částku, a měla pocit - že právník -sympatisuje s tím Rusem dle reakcí na mé dotazy a stížnosti.Zatím nic se neděje.
V listopadu 20 jsem zlomila si stehenní kost, jsem po operaci, špatně chodím-o berlích, snažím se zvládnout situaci, řeším domácnost, nutné záležitosti,
ale už ztrácím veškerou sílu, cítím beznajděj, nevidím nikde východisko, pomoc, zastání.
Proč mám pocit že Rus čeká, až stará zemře a s bláznem si potom poradí snadno. Brečím, když toto píšu.Zatím na mne vyvíjí nátlak, stresuje mne.
Mám ještě se nějak usilovat-,nebo by bylo lépe ,aby stařeny a postižení¨
opustili tento svět?Protože já už více se usilovat nezvládám.
Děkuji ... že toto někdo přečte a zamyslí se ..
Možná že to jsou jen mé subjektivní pocity a nedokážu s problémům správně postavit

Dne 9.II.2021 Kaufnerová Zdena, Plzeń

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Andrej Babiš
 Bob

Zdravím, stejně to tam nohoře nikdo nečte.Co si budeme povídat. Politická polívčička, připravovaná panem Fialou a jeho Demagogického bloku je tu. Není sám, viníky, na to co přijde se na politické scéně objevili i Piráti, KDU, SPD, KSČM, Topka, STAN ..... je to hnus. Brát za rukojmí lékaře, sestry, hasiče, vojáky - další mrtví jdou za Vámi, pánové u koryt!!! Ale ani pan premiér a vláda není bez chyby. Volbou současného ministra zdravotnictví přijde ANO, tudíž i Vy pane Babiši, o značnou část voličů. Hrubou chybou bylo CELOSTÁTNÍ NEDODRŽOVÁNÍ TÉMĚŘ VŠECH NAŘÍZENÍ. Nedostatečné sankce a postuhy. Naši hrdinští pomahači a chrániči razantně řešili restaurace, kde bylo několik hostů (tím nemyslím oslavy, diska). Tam byly restrikce a pokuty - bohužel, ale na Václavském náměstí, kde bylo několik stovek lidí bez roušek, rozestupů v čele nejenom s Václavem Klausem, tak tam se nic nedělo a to i přesto, že z takového množství, jak říkají statistiky, mohlo být až 30% nakažených. To se to "machruje" na pana Prymulu, je to paráda vyměnit odborníka epidemiologa za ... nechci tu nikoho urazit pane Blatný - je to hnus. To, co přijde, bude velmi zajímavé. Kolaps nemocnic-lékaři a sestry na pokraji sil, uzavřené hranice, dovolené v nedohlednu, odvolaní vojáci a studenti, desetitisíce nakažených, tisíce mrtvých - jenom nepatrný výčet toho, co nás, v současné době, čeká. Máme testy zdarma. Co takhle otevřít obchůdky a obchody, dát šanci drobným podnikatelům a živnostníkům a to za podmínek negativních testů, které by se vztahovaly i na zákazníky? Vše hlídat namátkovými kontrolami - nedodržení = uzavření provozovny + další restrikce. A k těm, co odmítají roušky - mezi kamarády jsem měl dva - jedné zemřel na covid manžel, druhému oba rodiče. Dnes bez roušky nevyjdou. Smutné, velmi smutné. Koho se to netýká, nevěří. Český národ MUSÍ dostat pořádnou nakládačku, aby konečně procitl. A Vy tam u těch POLITICKÝCH KORÝTEK, dělejte už konečně něco pro občany a ne pro Vaše strany a pro Vás samotné. U každého koryta jednou žrádýlko dojde. Všem tedy přeji pevné zdraví.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Andrej Babiš
 Králíková

Dobrý den, dnes jsem Vás sledovala na PRIME a klobouk dolu pře Vámi.Ta blondýna Vás ani nenechala mluvit, ale u Vystrčila ani necekla, nemužu ani napsat co si o ni má človek myslet, moc Vám děkuji co pro lidi děláte , ale myslete take na Váš klid a zdraví a přejeme si at nám ještě v té politice dlouho vydržíte.
Králíková

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Andrej Babiš
 sona

proč jsou za první linii považováni zdravotníci? A v které linii jsou prodavačky?! My všichni děláme u soukromníků a ti nám žádné prémie za SARS
nedají. My navíc nevíme kdo je ze zákazníků nakažený!!!!!!!Na rozdíl ....
Děkuji za odpověď.....

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Andrej Babiš
 Bob

Zdravím, myslím, že je to můj poslední příspěvek zde, který stejně nikdo nečte. Po volbách bude jasno a strana ANO bude v opozici. Lidé mají plné zuby na slovo vzatého "odborníka z Min. zdravotnictví" a dalšího neomylného Min. zahraničí s Min. obchodu. Jsme otroci EU a doslova mohu říci - její poskokové. Co Brusel řekne, je svaté. Suverenita státu je v pr, čudu. Vakcina Sputnik V v zatracení EU, tudíž i u nás. Sliby EU - vakcína bude, to už tu bylo několikrát a skutek utek. Zkusím shrnout, co jsme vstupem do EU ZTRATILY. Mnoho toho asi zapomenu, ale o pokus to stojí. Za mých dětských let byla pole plná mrkve, petržele, celeru, zelí, kapusty, řepy, obolí různých druhů, kukuřice, slunečnice ............ atd. Řepky minimum. Byl zde chov drůbeže (salmonelová kuřata z Polska se nedovážely), prasat, hovězího, skopového a to na velmi dobré úrovni. Laciný byl benzín a plyn. Byla zaměstnanost, i když mnohdy "umělá". Je toho tak na hodinu psaní. A co nám přinesla EU? Nejsme soběstační v ničem, musíme brát horší zboží, potraviny zejména, českou vodu kupujeme od Francouzů, Ruský plyn od Němců, již zmíněná kuřata od Poláků - PROSTĚ ZEMSKÝ RÁJ TO NA POHLED. Je to hnus velebnosti. Ještě že nežije smyšlená postava Švejka, ten by určitě řekl, že na takovou politiku může přistoupit jen BLBEC. Ve vládě a parlamentu je to pořád dokola - bitva o koryta plná keců všech těch koalic a seskupení. Lidé, kteří Vám pane Babiši věřili, jsou, velmi mírně řečeno, naštvaní na "ODBORNÍKY" ve Vaší vládě a toto straně ANO ve volbách "zlomí vaz". Ač na moji rodinu (rodiče a babičku s dědou) byl nasazen člen STB, mimo jiné férový člověk, který nám přišel říct, že na nás musí donášet (měli jsme strejdu v NSR), přesto se musím zamyslet, zda volit SPD, či KSČM. Vaše strana to již nebude. Jsem rád, že ač astmatik a "cukrovkář" jsem se dožil, zatím pořád očkování v nedohlednu, důchodu. Oprostěte se už konečně od EU a dejte lidem šanci na život prostřednictvým vakcím po vzoru Maďarska. Důchdce Bob

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Andrej Babiš
 Zdeněk

Vážený pane Premiére. Jsem voličem ANO,ale mrzí mě na Vás,že nejste rozhodnější vůči E.Unii,co se týká očkování proti Covidu.Evropská unie na českou republiku kašle,divím se,že jako premier ČR nejednáte v zájmu občanů ČR.Maďarský premiér ORBÁN nečeká.až mu EU.nějaké vakciny přidělí a jedná sám na vlastní pěst ve prospěch svojich občanů. Jsem důchodce nad 70 let a chtěl bych se očkovat vakcinou SPUTNIK-V ,kterou odmítáte i s vašim mynistrem zdravotnictví Blatným.Na co máme SÚKL, když je jim za těžko převzít zodpovědnost a schválit vakcinu SPUTNIK-V ,tak zrušte tento úřad,ať o nás rozhoduje EU./ EMA / Já si myslím,že je nás mnoho důchodců,kteří by rádi zvolily Sputnik V,raději než vakcinu Astra-Zeneca,kterou mnozí odmítají.Chtěl bych se dožít toho,abych si mohl vakcinu vybrat u obvodního lékaře.Obvodní lékaři tvrdí,že očkují převážně Astra-Zenecu,kterou v mnoha zemích na západě odmítají.Dejte možnost občanům vybrat si vakcinu kterou chtějí,zvýší se proočkovanost a rychleji se zbavíme pandemie.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Andrej Babiš
 Bob

Zdravím, jak jsem již minule psal, pan Babiš nic z toho, co je zde publikováno, NEČTE a ani ho to NEZAJÍMÁ. Nyní se pozastavuji nad rozhodnutím o vyhoštění několika ruských diplomatů v závislosti na kauze Vrbětice. Pokud tito dva ruští "diverzanti" zanechali na místě svoje otisky, biologickou stopu, či jiné usvědčující důkazy, platí stále presumce neviny - tedy alespoň v právním a suveréním státě. Ten mi ale již delší dobu nejsme. A co když zde byli Američané, kteří sloužili v CIA? Jsme otroci a poskoci EU a USA a naši politici neví, jak by se jim zavděčili, či spíše, do jakého řitního otvoru by měli vlézt. Dezinformace stíhá dezinformaci, až se lež stane pravdou - zřejmě po vzoru USA (Sadám-výroba atomových zbraní, Vietnam-vraždění žen a dětí, vše pod záštitou demokracie a lidských práv ............ atd,atd. Jestliže naše země kráčí po podobné cestě, nebo se na to, za účasti NATO chystá, je to cesta do pekel. Komu kauza Vrbětice vyhovuje, komu zde jde o velké peníze, kdo chce vyvolat konflikt s východem za každou cenu? Že by hodný amík? Ne, ten ne, ten se vojenskou silou vměšoval do 38 suveréních států, má na svém kontě statisíce lidských životů a má ve světě jen několik stovek vojenských základen. Ten zlý je Rus a Číňan a tak to bude, protože to říká hodný president USA a Brusel. Nyní se vše točí okolo Eura a dolaru. Chtěl bych se dožít toho, kdy Čína, nebo Rusko nechá razit zlatý jen, či rubl, který bude celosvětově uznávaným platidlem. Z naší planety by se stala země žebráků a USA a EU by mohla uvalovat sankce sama na sebe. Mimo jiné, myslím, že sankce na Rusko a Čínu nemají žádný efekt. Až se ale tyto sankce otočí, pocítí to každý z nás, za což budeme moci poděkovat všem, kteří tuto politiku razí. Lidé přemýšlejte, nebuďte ovce, nebo otroci. Ať přímé důkazy rozhodnou a pak padni komu padni. Hezký večer.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Andrej Babiš
 ALENA FILIPOVÁ

Pane Babiši, pamtujete se na tu "bábu" z Hradce Králové jak Vám v roce 2017 řekla, že máte počítat s tím, že se Vás bude chtít jistý politik zlikvidovat? Teď je nařadě někdo Vám blízký. To Vám povím osobně. Udělejte si na mne čas a přijeďte do Hradce Králové, nebo někam blíže, kde se můžeme osobně sejít. Spěchá to, proto že chcete jít dál. Povím Vám i více zajímavých věcí, které Vás budou zajímat.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Andrej Babiš
 Jana

Prosím kupte penicilin a dejte ho lidem. Bude to pro vás veliký bod do voleb. Vy určitě víte jak to provést

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: andrej babiš kontakt e mail
 Vaclav

Dobrý,den p.Babis no co se děje v Karviné ,by stě se divil na ul.Cihelni 1653/25 je Vaše jméno Babiš,že byste tady bydlel,já si myslím že p.byvaleho,premiéra by si nikdo do úst brát měl,a co se týká Ukrajinců co bydlí nad náma,kdo se tam tam uchází,nikdo neví máme obavy,a co nato firma.Heimstadem.cz.nic.Dekuji,že si to možná přečtěte.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Andrej Babiš
 ing. jaromír vyhnálek

Dobrý den pane Babiši, předně Vás moc zdravím a držím Vám palce, aby se Vám dařilo a odolával jste nesmyslným výpadům na Vaší osobu. Jsem milovníkem aut veteránu dřívější výroby a při návštěvě Vaší restaurace na Čapím hnízdě jsem si všiml, že tam stojí delší dobu vozidlo Wartburg. Dle informací vrátného je snad možno toto vozidlo odkoupit. Nechci Vás samozřejmě zatěžovat mými zájmy a okrádat Vás o Váš drahocenný čas, ale nevím na koho mám tento dotaz směřovat, tak jsem si s prominutím dovolil oslovit Vás. Je-li tato možnost uvedené vozidlo od Vás získat, napište prosím jaké jsou možnosti, případně na koho se mohu obrátit.
Předem Vám děkuji, přeji pevné zdraví a jsem s pozdravem. ing. Jaromír Vyhnálek

moje emailová adresa: jaromirjemnice@seznam.cz

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Andrej Babiš
 Jaroslav Brandejs

Pane BAbisi prosim o prihlasku do vasi organizace. adresa ,Jaroslav Brandejs Brocna 65 51703 Skuhrov N Belou

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Andrej Babiš
 rene

Dobry den , pane Babis , dnes jsem cetl na seznamu ze chcete byt premier , pokud dojde na hlasovani , verte mi ze budete mit na 100 procent muj hlas , at se valda zmeni a vsichni odejdou , jenom nas vsechny znicili , nedelaji nic pro cesko , jenom pro sebe a ukjrajince , mame jich vsichni plne zuby , prosim vratte se . S pozdravem a velkym pranim obcan ceske republiky

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Andrej Babiš

 zdenka čepičková

Dobrý den,především Vám velice fandím a věřím ,že uspějete u příštích voleb.jsem invalidní důchodkyně a pracuji ale v té dnešní době nevycházím s financemi.Proto mám dotaz,měla bych zájem o správnou platformu na které bych si přilepšila finančně,táži se,protože na fb jsou podvodné firmya s tím mám špatnou zkušenost .Děkuji za Váš čas a odpověd na mou otázku.S pozdravem Čepičková

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Mailová adresa andreje babiše

 Lubomír Pásztor

Dobrý den

Dovolte abych se představil.

Mé jméno je Lubomír Pásztor a věnuji se nejmladšímu bojovému umění Aikido již 20 let, z toho se věnuji výchově mládeže přes deset let. Neustále se potkáváme s problémem nákupu nových žíněnek které jsou finančně velice náročné a proto sháníme sponzorské dary na již zmíněné žíněnky. O našem oddílu aikido se můžete dozvědět z naších stránek ale také ze zpravodaje Štítina u Opavy nebo Zpravodaje obce Pustá Polom tak též u Opavy. odkaz na naše stránky je aikido-stitina.cz/

Chtěl bych se pouze zeptat ohledně našeho oddílu Aikido pro děti i dospělé zda můžeme se osmělit požádat o drobný sponzorský dar na žíněnky abychom mohli s dětmi ale i dospělými cvičit a věnovat se rozvoji a výchovy mládeže sportem.

Děkujeme za odpověď

S přáním krásného dne

Lubomír Pásztor
Vedoucí Dojo AIKIDO ŠTÍTINA

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Andrej babiš email adresa

 Soňa Štrynclová

Vážený pane Babiši,

dovolujeme si Vám popřát k svátku hlavně zdraví a samé sluníčkové dny v osobním životě.

Jsme Vaši sympatizanti, stále Vám moc fandíme a přejeme si, abyste byl zase naším premiérem. Zcela jistě jsme a budeme i nadále voliči ANO.

S pozdravem

Soňa Štrynclová s celou rodinou
tel. 606 135 315

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Andrej Babiš

 Zdeněk PURMA

Vážený pane Ing. A. Babiši !

Jsem laik, ale jedno jsem nepochopil. Vy jste vláčen tiskem i televizemi. Důvodem je údajné porušení zákona v kauze Čapí hnízdo. PROČ NENÍ ŽALOVÁN TAKÉ TEN, KDO TOTO ÚDAJNÉ PORUŠENÍ ZÁKONA UMOŽNIL A TEDY TEHDEJŠÍ KALOUSKOVO MINISTERSTVO FINANCÍ ? Proč se o tomto "detailu" mlčí ? Vždyť bez souhlasu této instituce, která měla za povinnost vše překontrolovat, by nikdo nedostal ani haléř, natož korunu !!! Proč na to nikdo dodnes neupozornil ?

Zdeněk Purma

17. listopadu 112

284 01 Kutná Hora

Tel.: 777 140 147

azservis@ centrum.cz

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Andrej Babiš

 Martin novak

Dobrý den,na začátek řeknu že jsem vás volil,ale chtěl bych poradit chytli mě na dalnici na zákazu predjizdeni náklaďáku,a ve zpravnim rizeni mi přišlo že mi ukládají trest půl roku zakaz všech motorových vozidel 7 bodů a 5000 pokuta je tohle normální,když jsem měl test na alkohol negativni dá se s tím něco dělat,když vozím nemocnou mámu do nemocnice a řidičák potřebuji a ještě k tomu mě živí.dekuji za odpověď.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Andrej Babiš

 Alena Sulovec

Vážený Pane Babiš.Otacim se na Vás S prosbou .a to s ti jak to je skutečně s vyplacením 500kc na každé dítě.od narození jsem byla v Čechách.tam jsem i vychovala dve deti do plnoletosti 21let a dcera 19let.odpracovano v Čechách mám necelých 25let.od roku 2000 jsem se provdala do Německa.kde jsem i nadále pracovala.jsem ročník 1960.od loňského roku jsem zažádala o vyřízení důchodu.dnes mě přišlo vyrozumění a to tak že za dvě vychované děti jsem dostala 528kc.coz si myslym .že je podvod to co se říká v televizy i na social.sitich.tak jak říkají na každé dítě 500kc to nesouhlasí.cili asi je to tak .že to je podle odpracovaných let.tak ať nelžou.a já mám tedy důchod v Čechách za 25let a tu tak zbytek.delam celý život i se šrouby v zádech.po třech operacích páteře.proto bych Vás tímto chtěla Pane Babiš poprosit co je vlastně pravda.s pozdravem hodně pozdravu ze Schwarzwaldu Alena Sulovec-budu velmi ráda.ze budu vědět kde je pravda.dekuji moc a pekný deň.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Andrej Babiš

 Ing. Svatopluk Mohyla

Pane Babiš,
zeptejte se prosím konečně Petra Pavla proč nedal souhlas k otevření druhého
osobního spisu z archivu.
Ve veřejném prostoru to zdůvodnil tím, že spis obsahuje intimní rodinné údaje.
Přitom se jen opět lživě vymluvil a "zapoměl na to, že rodinné info se dají běžně začernit. je proto těžce vydíratelný. Váš dotaz jež jste jen naznačil v minulé debatě jej může konečně z voleb vyřadit.
Děkuji vám za vaši dosavadní práci pro naši zemi.

Ing. Svatopluk Mohyla
J.Gagarina 1517/4
Havířov

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Andrej Babiš

 Jindřich Šmied

Dobrý den.
Gratuluji k výsledku prvního kola prezidentských voleb.
Mám obavu,že v případě úspěchu Vašeho protivníka bude mít paní Černochová
usnadněnou práci s prosazením umístění americké vojenské základny na našem území.
Proto Vám přeji úspěšný boj o vítězství v kole druhém.
Hezký den.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Andrej Babiš

 pan Koch.

Dobrý den pane Babiš, pocházím tady z města Boskovice kraj Jihomoravský.nic méně si Vás moc vážím a jsem příznivec hnutí ANO.chtěl bych aby tady už ten pětislepenec ..spolu s Fialou . přestali naši zem zadlužovat a přiklánět se na stranu Bruselu a paktu NATO.proto bych na ten bilboard dodal .Nezavleču Česko do Války!a Dluhů!jsem Diplomat!né Generál"vyznělo by to možná trefněji i pro starší lidi ..a prosím někdy navštivte Boskovice, budete vítán..s pozdravem p. Milan děkuji

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Andrej Babiš

 Danuše

Dobrý den , dne 1.3.2021 jste uzavřeli pohyb mezi okresy. Tento zákaz má trvat do 21.3.2021. Již dnes uveřejňujete že zákaz potrvá ještě déle. Teď nám poraďte co máme dělat když jsme vlastníky chaty která se nachází v jiném okrese a nemůžeme ji ani zkontrolovat. Tím že jsme důchodci trávíme tam téměř celý rok je to pro nás bezpečnější než bydlet ve městě. Odjet 1.3.2021 se nám nepodařilo z důvodu návštěv lékařů kde jsme byli již půl roku objednáni. Kdo nám nahradí případné škody na chatě v době naší nepřítomnosti které nám vzniknou. Děkuji za odpověď. Danuše

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Andrej Babiš

 MIRKA POLÁKOVÁ

PANE BABIŠ,VYDRŽTE!OPOZICE JE NECHUTNÁ. MP

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Andrej babiš kontakt e mail informace

 Jan |Vyskočil

Dobrý den,
zdravím Vás a jen malou poznámku k situaci kolem pana Primuly.
Hospoda na Vyšehradě je vyhlášeným mafianským doupětěm. Bylo místem kde se stýkali bossové a kmotři od 90.let. To mě na tom zaujalo najvíce, zvláštˇpo dotazech novinářů. A to je to co mi na tom všem smrdí. Tato hospoda a ještě Žluté lázně. tam si vykukové dohadovali z novináři krytí. Tak bych o tom začal trochu přemýšlet. Zdravím pana Babiše. At´ si dá pozor kdo mu mydlí schody.
Vyskočil

Počet odpovědí: 21 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Andrej babiš kontakt

 Robert Procházka

Dobrý den pane ministerký předsedo.rosím omluvte moji češtinu,jako češtinář jsem hrozný,nicméě k věci.Jmenuji se Robert Procházka a jsem autorem stolnídekové hry na které mám práva.Myslím si ,že hra by mohla mít poměrně slušný potenciál.Jenomže nemám na vstupní investici.Hru mohu doložit.Můj prvotní plán s touto hrou byl ten,že by hru vyráběl stát a 90 procent zisku by teklo státu.Bylo mi sděleno ,že stát nesmí podnikat,a ře fond národního majetku byl zrušen.Původně jsem to chtěl aby to pak třeba bylo něco jako krteček nebo jako spejbl s hurvínkem brán jako národní majetek. Mě a mojí sestře by z toho plynuly samořejmě nějaké tantiemy.na kterých by se dalo dohodnout.Aby to vlastnil stát a vyráběl stát,jse chtěl mimo jiné proto aby se to nedostalo do rukou mafie.Tehdy na ministerstvu průmyslu a obchos;du pracoval jistý pan Paták a ten mě s tím poslal kšípku.byl bych rád pokud by chse tentokrát shledal s eším přístupem než tehdy.Ta hra buď jak se říká půjde dokopru.A nebo by se jednu mohla prodávat celosvětově.Monopolů se kupříkladu za doby své existence prodalo pře 200 milionů kusu.Hru pokud se domluvíme Vám mohu zaslat k posouzení a očekávám ,zda řeknete ano či ne.Druhá Varianta je ta ,že by jste ode mne hru odkoupil vy osobně,i kdxž vím že tohle není zrovna obor Vašeho podnikání.Ono totiž stačí jenpm zadat nějký požadavek tiskárně na prvních 1000 kusů a psůtjim tu hru a múže se to rozjed.Mám to připravené v tisknutelných souborech.Pokud by jste chtěl hru do svého osobního vlastnictví,že byjste to vyráběl vy tak mi navrhněte cenu za kterou jste ochten t kupit.Ještě je samozřejmě možnost ,že to zavrhnete.Ale já si mslím ,že moje hra by jednou opravdu mohla vydělávat miiardy.Samozřejmě né hned.Pokud budete chtít hru poslat tak mi dejte vědět na prochazkabobo@seznam.cz Děkuji s ůctou Procházka

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Andrej babiš kontakty

 Miroslav Šulc

Dobrý den vážený pane premiére.
Jsem volič a sympatizant hnutí ANO. Měl jsem dost rozkrádání a rozprodávání České republiky stoupenci ODS a ČSSD. Velmi jsem kvitoval vznik Vašeho hnutí. Nyní bych se chtěl vyjádřit k současné situaci v době šíření koronaviru. Včera jsem poslouchal Váš projev v TV. Byl jsem dosti rozčarován. Sám pracuji jako soukromý lékař. Vy jste říkal, že jste zvládli 1. vlnu boje proti šířícímu viru. Nevím s čím pořád bojujete , ale s tímto koronavirem to nelze. Na jaře jste uzavřeli vše co šlo, zabránili lidem chodit do práce a všichni jste se plácali po ramenou , jak jste to zvládli. Je jasné, že takto jste zamezili šíření nejen koronaviru ,ale i většiny ostatních infekcí. Bohužel za cenu 500 mld Kč.Poté, co nastal opět téměř normální pohyb lidí se virus , samozřejmě, začal opět šířit. Nyní nám hrozí, že budeme opět uvrženi do celonárodní karantény. Ptám se za jakou cenu? Kolik tisíc lidí chcete dostat na hranu ekonomického bankrotu ? Nestačí v tuto chvíli to kolik lidí se potýká s exekucemi ? Koronavirus lze zastavit pouze tím, že budou mít lidé protilátky. To znamená, že budou vakcinováni ( vakcína zatím ještě není k dispozici ) a nebo nemoci prodělají a zvýší se obranyschopnost lidí. Jiná cesta neexistuje.
To že zavřete školy, restaurace, bary, hotely, lázně se vůbec nic nevyřeší. Jen uvrhnete lidi do bídy a oddálíte další vlnu šíření viru o nějaký čas. Není přeci možná vše zavřít na další 3,6 nebo nevím kolik měsíců. S tím virem se zatím musíme naučit žít. Vrhnout všechnu pozornost na nejohroženejší skupiny lidí a věnovat se nemocným lidem. Ostatní populaci nechcete v klidu žít a pracovat. Samozřejmě, že nechci ,aby umírali lidé po tisících , ale nechte svá doporučení na samotných lidech. Chybí tu jakékoli pozotivní povzbuzení. Jsme denodenně strašeni a masírování tím, kolik lidí je nakaženo, kolik lidí zemřelo. Ale nikdo nikoho v televizi na internetu , na sociálních sítích nepovzbudí a neporadí co máme všichni dělat. Určitě ne všechny lidi zavřít a vyhrožovat sankcemi pokud nebudeme nosit roušky.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Otec pleskac

 Danuse Ulicnikova

Otce,mam dignostikovanou ostepenii.Jemi 72 let a uzivam Prasek z kostivalu.Zajima me jak moc je kostival karciogenni,jak dlouho se muze prasek uzivat.Uzivam 1 lzicku vecer+ horcik.Dekuji za odpoved.S uctou D. Ulicnikova

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Andrej Babiš

 Janáková Jarmila

Dobrý den,chtěla bych se informovat,kde panu Babišovy nechat soukromý vzkaz.Měla bych otázky které bych veřejně nechtěla pustit.Děkuji Jarmila

Přiložený obrázek | Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Andrej Babiš

 Helena Polesná

Mám nejen kVám dotaz spočítal NĚKDO z té PS a senatu koik volna mají učitelé za rok, to jsou jarní prázdnin, velké letní prázdniny a stále nějaká volna,ale NIKDO nemá odvahu to říci nahlasKdyž v TV byla info za kolik dřou hasiči tak se divím že to děají, zachraňují lidské životy, spadlou kočku do kanálu, pak kde se co stane a šustne tak jsou první jako na pomoc hasiči u všeh akcích a jaké mají platy, zodpovědnost jsem zdravotník a moc dobře vím jak to je u nás, a u hasičů mě to překvapilo,námaha fyzická,psychická, děsné mundury, technika a měsíčně údajně dle TV 18 000, jen nadšenec toto může dělat a neřvou jako učitelé že mají málo už to nemůžeme poslouchat.Prosím askavě nebojte se promluvit i o jiných zodpovědnějších profesích.Přeji hodně úspěchů v práci a zdravím H.Polesná

Počet odpovědí: 3 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Andrej babiš email

 Líba Beránková

Dobrý večer,
chtěla jsem Vám jen napsat, že naše ulice, sic není velká, Vám drží palce a jsme s Vámi, všichni. Jsme na Vás pyšní, jste nejlepší premier od roku 1989.
Nenechte se od nich, od těch lepšolidí nikterak urážet. Věříme Vám ,víme, že Vy to všechno ustojíte, jste silný chlap.

Děkuji Vám za naší ulici
S pozdravem
Líba Beránková
Potoční 1867
41501 Teplice

Počet odpovědí: 8 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Info

 Milan Holka

Prosím o mobilní telefonní číslo Pana Babiše.Děkuji

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Andrej babiš kontakt e mail

 Marcela Pavlíková

Dobrý den , chci se zeptat jestli uvažujete s dřívějším odchodem do důchodu také s profesí řidič traktorista? Protože ty také mají náročnou práci obzvláště od začátku sezóny až do pozdního podzimu .Děkuji za zvážení mého dotazu. S pozdravem Pavlíková Marcela

Počet odpovědí: 66 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Dotaz

 Vladimír Vaněk

Dobrý den pane Premiére Babiši. Chtěl jsem se Vás jenom zeptat kdy už budou voláni k odpovědnosti p. Kalousek, p. Sobotka a další co měli dočinění s prodejem OKD p. Bakalovi ? Nebo snad jim to všechno projde ? Na Vás pořád hází nějakou špínu a jim za to co provedli se nic nestane ? Já jsem bývalý důlní zámečník z dolu Lazy v Orlové. V roce 2008 mně byla pozastavena renta a po soudní při dokonce úplně zrušena,jenom kvůli soudním znalcům z oboru zdravotnictví,kteří neuznali ani za vhodné přezkoumat můj zdravotní stav. Podle mně to páni docenti z Vinohradské nemocnice vyčetli z věštecké koule.Poté jsem se dostal do dluhové pasti a nakonec skončil v bankrotu.Já už snad ani ve spravedlnost nevěřím a proto takovým zkorumpovaným a zlodějským parchantům jako je p. Kalousek a Sobotka a jim podobní všechno projde ? Tímto dopisem Vám hlavně přeji pane premiére hodně úspěchů Vám i Vaší straně ANO. Nashledanou a děkuji. Vaněk Vladimír

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Volby 2017

 Olda

Tak to vypadá na vládu slováka, japonce a hašišmana. To je prostě konec české originální garnitury, která se úplně zdiskreditovala. Čeká nás naprosto nová budoucnost, jejíž výsledky jsou ve hvězdách. Dva cizinečtí bussinessmani a jeden najivní avatar drží naše životy ve svých rukou.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Kontakt a.babiš

 Inka

Stará vládní a poslanecká garnitura se bojí o své posty, a nehodlají mezi sebe pustit nikoho, kdo by jim viděl do karet např. pan Babiše Proč policie nestíhá pana Kalouska, zasílala jsem i na policii a nejvyššímu soudu podklady o mnohamilionových pochybných podvodech, stále křičí ,že se rozhazují finance rodinám, důchodcům, za něj jsme nedostali jako důchodci nic nebo 30,- Kč, ač os si schválit tisícové navýšení k platu, pan premiér zase jedná sám za sebe, podává demisi bez projednání s vládou, kdo se mu nelíbí podá trestní oznámení, ostatní by mohli jít domů, když jedná za všechny machinace s ČKD ohromné částky, proč souhlasil obhospodařovat vodu cizími společnostmi, za 5 let se podražila o 30%, a další,proč nebyl trestám exministr Drábek, který prosadil zavedení karet pro invalidy a důchodce, nenaslouchal připomínkám kompetentních osob, ztráta mnoha milionů- tam machinace s Čs spořitelnou, proč netrestána exministrně zdravotnictví -machinace s krví se zahraniční společností, proč nepotrestána exministrně obrany za špatný předražený kontrakt. A další a další, nikdo není čistí a má na rukách podvod.!!!!! Kde je spravedlnost, když provádíte hon pouze na jednu osobu ? Bojíte se tolik pana Babiše? Inka-důchodkyně

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Konec Babiše

 --

Babiš zasel myšlenku změny vedení a ztělesňuje touhu lidí, kteří si přejí lepší budoucnost. Myšlenka a touha tolika lidí se do vězení zavřít nedá.

Počet odpovědí: 3 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Andrej Babiš – moderní Český král

 Ladislav

Volby do poslanecké sněmovny se blíží a Česká republika se semkla a chce delegovat všechny své problémy na jediného člověka - Andeje Babiše. Andrej Babiš sebou přináší do politiky nové možnosti vládnutí a tím okouzluje své příznivce. V čem spočívá jeho politický úspěch?

Počet odpovědí: 14 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

PravopisČeský

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS